Kuchnia Pana Dzidka
Radio SzczecinRadio Szczecin » Kuchnia Pana Dzidka » Archiwum » ARCHIWUM - 2015
Posłuchaj audycji Kuchnia Pana Dzidka.
Posłuchaj audycji Kuchnia Pana Dzidka z dnia 12 lipca.
 

Zobacz także

2015-08-07, godz. 19:51 Racuchy jagodowe i malinowa zupa Pani Mirosława Nalewaj z Chaty Wiejskiej pod Przybiernowem tym razem proponuje jagodowe racuchy i zupę malinową. » więcej 2015-07-31, godz. 18:56 Kurczak z jagodami i owocowy deser Pani Mirosława Nalewaj z Chaty Wiejskiej pod Przybiernowem proponuje kurczaka z jagodami (lub z borówką) i pyszny owocowy deser. » więcej 2015-07-25, godz. 16:33 Ryby bałtyckie i nie tylko z Dziwnowa Pan Damian Socha poleca dorsza w ziołach, halibuta w warzywach i łososia w panierce z sezamu. » więcej 2015-07-17, godz. 17:54 Flaki z lina i sandacz na drugie danie Kuchnia nadmorska w Dziwnowie czyli zupa rybna - flaki z lina, a na drugie danie filet z sandacza lub dorsza. » więcej 2015-07-03, godz. 13:22 Turbot z rusztu Krzysztof Cywiński z Niechorza przygotowuje Turbota z rusztu. » więcej 2015-06-27, godz. 21:17 Dorsz z wody Krzysztof Cywiński z Niechorza przygotowuje dorsza z wody. » więcej 2015-06-19, godz. 14:58 Zupa z rabarbaru i truskawek Pani Mirosława Nalewaj z Chaty Wiejskiej proponuje zupy owocowe. » więcej 2015-06-13, godz. 12:47 Łosoś nadziewany musem z dorsza Przemysław Szczygielski powie jak zrobić łososia nadziewanego musem z dorsza i podawanego z pieczonymi warzywami oraz młodymi ziemniakami z wody. » więcej 2015-06-03, godz. 21:17 Chłodnik z orzechami i tarta ze szpinakiem Beata Zielińska powie jak zrobić chłodnik, podobny do bułgarskiego Taratora, ale zmodyfikowany poprzez dodatek orzechów. » więcej 2015-05-30, godz. 20:24 Turbot z rusztu na weekend Krzysztof Cywiński z Niechorza przygotuje kolejny owoc Bałtyku, turbota. » więcej
12345