RestaurantWeek® 2025 to największy festiwal restauracyjny na świecie, który w tym roku obchodzi swoje 10-lecie. Wiosenna edycja festiwalu odbędzie się w dniach od 4 marca do 17 kwietnia 2025 roku.
W trakcie festiwalu goście mają okazję skosztować trzydaniowego menu, składającego się z przystawki, dania głównego i deseru, przygotowanego przez najzdolniejszych szefów kuchni z najlepszych restauracji w Polsce. Dodatkowo, każdy uczestnik otrzyma festiwalowy koktajl.
Do nagrody trzeba będzie doliczyć opłatę rezerwacyjną, a w godzinach szczytu (prime time) obowiązuje dodatkowa opłata.
Aby wziąć udział w festiwalu, należy dokonać rezerwacji online, wybierając restaurację, menu, termin oraz liczbę gości. Rezerwacja trwa 90 minut, co zapewnia wszystkim uczestnikom równe szanse na cieszenie się wyjątkowym doświadczeniem kulinarnym.
RestaurantWeek® to doskonała okazja do odkrywania nowych smaków i restauracji w atrakcyjnej cenie, a także do spędzenia czasu z bliskimi w wyjątkowej atmosferze.
W trakcie festiwalu goście mają okazję skosztować trzydaniowego menu, składającego się z przystawki, dania głównego i deseru, przygotowanego przez najzdolniejszych szefów kuchni z najlepszych restauracji w Polsce. Dodatkowo, każdy uczestnik otrzyma festiwalowy koktajl.
Do nagrody trzeba będzie doliczyć opłatę rezerwacyjną, a w godzinach szczytu (prime time) obowiązuje dodatkowa opłata.
Aby wziąć udział w festiwalu, należy dokonać rezerwacji online, wybierając restaurację, menu, termin oraz liczbę gości. Rezerwacja trwa 90 minut, co zapewnia wszystkim uczestnikom równe szanse na cieszenie się wyjątkowym doświadczeniem kulinarnym.
RestaurantWeek® to doskonała okazja do odkrywania nowych smaków i restauracji w atrakcyjnej cenie, a także do spędzenia czasu z bliskimi w wyjątkowej atmosferze.
Jeśli chcesz otrzymać kod rezerwacyjny, odpowiedz na następujące pytanie: jakiej kuchni świata jeszcze nie próbowałeś, a chciałbyś jej posmakować w tym roku. Napisz kilka zdań.