Kuchnia Pana Dzidka
Radio SzczecinRadio Szczecin » Kuchnia Pana Dzidka » Archiwum » ARCHIWUM - 2015
Dziczyzna. Fot. www.wikipedia.org / Ra’ike
Dziczyzna. Fot. www.wikipedia.org / Ra’ike
Witamy z leśniczówki koła łowieckiego "Jeleń" w gminie Babimost. Wanda Szukała wie wszystko o dziczyźnie i zaprezentuje jak przygotować udziec z młodego dzika.
Posłuchaj audycji Kuchnia Pana Dzidka.
Posłuchaj audycji Kuchnia Pana Dzidka.
 

Zobacz także

2015-05-30, godz. 20:24 Turbot z rusztu na weekend Krzysztof Cywiński z Niechorza przygotuje kolejny owoc Bałtyku, turbota. » więcej 2015-05-24, godz. 16:57 Zupa truskawkowo-rabarbarowa na Zielone Świątki W świątecznym wydaniu Kuchni Pana Dzidka na stół proponujemy wraz z Mirosławą Nalewaj z chaty wiejskiej pod Przybiernowem, zupę truskawkowo-rabarbarow… » więcej 2015-05-08, godz. 19:46 [2015.05.10] Pora na szparagi i sałatki szparagowe Sezon na szparagi rozpoczęty. Tadeusz Kwiatkowski ma swój sposób na przygotowanie sałatki szparagowej. » więcej 2015-05-03, godz. 17:25 [2015.05.03] Ryby Bałtyckie prosto z kutra Janusz Pawlukjoniec z Międzyzdrojów powie jak przygotować smażonego dorsza i sandacza. » więcej 2015-04-24, godz. 14:09 [2015.04.26] Owoce Bałtyku - Dorsz z wody Krzysztof Cywiński z Niechorza powie jak przygotować jeden z owoców Bałtyku, dorsza z wody. » więcej 2015-04-17, godz. 21:35 [2015.04.19] Flaczki z kalmarów Krzysztof Cywiński powie jak przygotować flaczki z kalmarów. » więcej 2015-04-11, godz. 15:10 [2015.04.12] Szparagi z dorszem Wiesław Kartasiński powie jak przygotować filet z dorsza podawany na szparagach z warzywami i sosem holenderskim. » więcej 2015-04-03, godz. 22:09 [2015.04.05] Staropolski Żur Wielkanocny z Chrzanem W świątecznym wydaniu Kuchni Pana Dzidka na Wielkanocny stół proponujemy wraz z Mirosławą Nalewaj z chaty wiejskiej pod Przybiernowem, staropolski żur z… » więcej 2015-03-28, godz. 20:56 [2015.03.29] Łobeska Baba Wielkanocna W niedzielę o godzinie 10.30 rozpoczyna się 12. Międzynarodowy Jarmark Wielkanocny, pod hasłem "Łobeska baba Wielkanocna". Na tradycyjne ciasta Baby i wyroby… » więcej 2015-03-20, godz. 20:46 [2015.03.22] Dorsz w chrupiącej kruszonce » więcej
23456