Kuchnia Pana Dzidka
Radio SzczecinRadio Szczecin » Kuchnia Pana Dzidka » Archiwum » ARCHIWUM - 2016
 

Zobacz także

2016-07-10, godz. 06:00 Weekendowa golonka z warzywami Wojciech Pawlot opowie o golonce wieprzowej z warzywami. » więcej 2016-07-03, godz. 06:00 Rybne przysmaki znad morza Kuchnia Dzidka zawitała do Dziwnowa. Dziś przygotujemy zupę rybną, flaki z lina i sandacza z młodymi ziemniakami. » więcej 2016-06-26, godz. 06:00 Smażony karmazyn z warzywami Karmazyn to gatunek ryb atlantyckich. Krzysztof Cywiński w Kuchni Pana Dzidka opowie o przyrządzeniu pysznego i bogatego w kwasy Omega-3 smażonego karmazyna… » więcej 2016-06-17, godz. 13:54 Piramidka z halibuta z boczkiem i warzywami Przemysław Szczygielski powie nam jak przygotować potrawę morską - halibut z warzywami. » więcej 2016-06-12, godz. 06:00 Kalarepa pod wieloma postaciami Pani Mirosława Nalewaj z Chaty Wiejskiej pod Przybiernowem poleca dania z młodej kalarepy. » więcej 2016-06-06, godz. 19:22 Młody dzik po myśliwsku Wanda Szukała w leśniczówce koła łowieckiego "Jeleń" w gminie Babimost powie nam, jak przygotować młodego dzika po myśliwsku. » więcej 2016-05-29, godz. 06:00 Łosoś nadziewany musem z dorsza Przemysław Szczygielski powie nam jak przygotować łososia nadziewanego musem z dorsza podawanego z pieczonymi warzywami i młodymi ziemniakami z wody. » więcej 2016-05-22, godz. 08:00 Pierogi z Letnina Specjały z Letnina na Festiwalu Pierogów i Chleba w Pyrzycach. » więcej 2016-05-15, godz. 08:00 Dorsz prosto z wody Krzysztof Cywiński z Niechorza proponuje dorsza z wody. » więcej 2016-05-08, godz. 08:00 Zupa rabarbarowa w maju Z "Kuchnią Pana Dzidka" wracamy Chaty Wiejskiej pod Przybiernowem. Pani Mirosława Nalewaj na ciepłą majową pogodę poleca zupę rabarbarową. » więcej
12345