Kuchnia Pana Dzidka
Radio SzczecinRadio Szczecin » Kuchnia Pana Dzidka » Archiwum » ARCHIWUM - 2016
 

Zobacz także

2016-02-19, godz. 17:49 Rolada z soli Pan Wiesław Kartasiński w najnowszej audycji Kuchnia Pana Dzidka opowie o przygotowaniu rolady z soli, ryby z rodziny solowatych. » więcej 2016-02-12, godz. 18:46 Postne gołąbki ziemniaczane W najnowszej Kuchni Pana Dzidka porozmawiamy o postnych gołąbkach ziemniaczanych, lub jak mówi Elżbieta Kuczma - laureatka ogólnopolskiego konkursu "Nasze… » więcej 2016-02-06, godz. 15:27 Karnawałowy chrust czyli faworki W karnawałowej Kuchni Pana Dzidka pan Wiesław Kartasiński opowie o tradycyjnym wypieku - faworkach, znanym także jako chrusty. » więcej 2016-01-29, godz. 17:38 Kiełbaski podduszane w białym winie W najnowszej audycji powiemy o potrawach sytych. Pani Mirosława Nalewaj z Chaty Wiejskiej pod Przybiernowem opowie o przyrządzaniu białych kiełbasek podduszanych… » więcej 2016-01-23, godz. 15:15 Soczewica z suszonymi grzybami Pani Alina Moryl z gospodarstwa agroturystycznego w Morzyczynie poleca soczewicę z suszonymi grzybami. » więcej 2016-01-15, godz. 18:49 Schab w sosie babuni Przemysław Szczygielski przygotował dla nas schab z sosem staropolskim z plackami ziemniaczanymi i brokułami. » więcej 2016-01-08, godz. 18:51 Pierożki z nadzieniem z suszonych śliwek W najnowszej audycji Kuchnia Pana Dzidka Wiesław Kartasiński przygotuje dla nas warkocz rybny z ryb morskich, pierś perliczki smażona na sianku z buraczków… » więcej 2015-12-31, godz. 17:33 Zraz zawijany i ziemniaczane kluchy Tym razem Kuchnia Pana Dzidka prosto Wojnowa. Na początek nowego roku przygotujemy zraz zawijany z wołowiny oraz ziemniaczane kluchy. » więcej
12345