Radio SzczecinRadio Szczecin » Region
Reklama
Zobacz
Autopromocja
Zobacz
Reklama
Zobacz

Benefis prof. Przemysława Nowackiego odbył się w piątek w Książnicy Pomorskiej w Szczecinie. Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Benefis prof. Przemysława Nowackiego odbył się w piątek w Książnicy Pomorskiej w Szczecinie. Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin]
Benefis prof. Przemysława Nowackiego odbył się w piątek w Książnicy Pomorskiej w Szczecinie. To specjalista neurolog i neuropatolog, nauczyciel akademicki, kierownik katedry i Kliniki Neurologii PUM, a w latach 2005-2012 rektor uczelni.
Prof. Przemysław Janusz Nowacki, z pochodzenia bydgoszczanin od 1950 roku, z wyboru szczecinianin od roku 1968. Absolwent Wydziału Lekarskiego Pomorskiej Akademii Medycznej w Szczecinie - rocznik 1974.

Jego główne zainteresowania zawodowe skupiają się wokół czynników ryzyka chorób naczyniowych mózgu i leczenia chorych dotkniętych udarem, neuropatologii stwardnienia rozsianego oraz diagnostyki neuropatologicznej guzów ośrodkowego układu nerwowego. Amatorsko jest zafascynowany fotografią, lubi też muzykę klasyczną.

Wydarzenie zorganizowali: Książnica Pomorska i Stowarzyszenie Dziennikarzy Rzeczypospolitej Polskiej „Pomorze Zachodnie" .

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

Reklama
Zobacz
Autopromocja
Zobacz

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty