Tłuszcze techniczne w paszy dla drobiu – jest afera, ale i szok, bo dziś każdy sobie zadaje pytanie, czy jadł mięso ze sztuk karmionych dodatkami, które stosuje się do produkcji paliw? A przy okazji: co my w ogóle dziś jemy i czy da się w XXI wieku żywić się zdrowo?
Goście:
dr Andrzej Gantner – wiceprezes zarządu i dyrektor generalny Polskiej Federacji Producentów Żywności
dr inż. Wojciech Sawicki - Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, (specjalizuje się w zakresie unijnego prawa, dotyczącego żywności)
dr Andrzej Gantner – wiceprezes zarządu i dyrektor generalny Polskiej Federacji Producentów Żywności
dr inż. Wojciech Sawicki - Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, (specjalizuje się w zakresie unijnego prawa, dotyczącego żywności)